Begär offert

Asdasd.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Bli uppringd

  Speglar

  Ridhusspeglar

  Efterfrågan på ridhusspeglar ökar stadigt idag och inte undra på det med tanke på alla de fördelar som de medför. En spegel ljuger aldrig och utelämnar aldrig några delar av sanningen. Det är också den egenskapen som gör den till det perfekta hjälpmedlet i ett ridhus. En enda blick i spegeln och man blir snabbt varse sin hästs alla rörelser liksom sin egna position för att sedan effektivare kunna arbeta vidare med eventuella brister, stora som små.

  Har ni inga speglar idag eller skulle ni vilja utöka det antal ni har? Ring då oss så ser vi till så att ni snart har den ridhusspegel ni eftersöker. Snabbt, säkert och givetvis alltid prisvärt.

   

  Med en ridhusspegel som hjälpmedel

  Det är inte alltid så enkelt att avgöra huruvida man gör rätt eller inte där man sitter upp på hästryggen. Det som känns rakt och riktigt kanske i själva verket är något helt annat, det är här speglarna kommer väl till pass. Visst vore det praktiskt med en ständigt närvarande instruktör för omedelbar feedback och regelbunden korrigering, men det är givetvis också omöjligt. När du är ensam gör ridhusspeglarna jobbet istället och hjälper dig med bedömning liksom guidning.

  Speglar från Ridhusspeglar.se

  Ridhusspeglar från oss levereras i aluminiumram och standardmåtten vi använder oss utav ligger på 230 cm i höjd samt 205 cm i bredd. Givetvis kan vi måttanpassa samtliga utav era beställningar så att er ridhusspegel lämpar sig bättre för just ert ridhus. Ni har också möjlighet till att själva påverka materialet i dess ramar.
  Här värdesätter vi säkerhet och kvalité. Glaset som vi använder oss utav kommer från Saint-Gobain och är mycket noga utvalt för att säkert passa er ridhusspegel. De är 6 cm tjocka och förses i samtliga fall med en säkerhetsfilm bakom för att förhindra att glassplitter sprids och gör skada om en olycka skulle inträffa.

  Kontakt

  Skulle ni behöva en ny spegel eller hjälp med installering och montering så kontakta oss på Ridhusspeglar.se. Vi håller oss alltid flexibla och tillgängliga för att snabbast möjligast kunna leverera er alla en lämplig och kostnadseffektiv lösning oavsett vart i landet som ni befinner er. Givetvis utan att på något vis behöva tumma på varken säkerhet eller kvalitet. Det är oerhört viktigt att ni som kund ska kunna känna er fullt trygga med oss som leverantörer liksom valet av spegel och installation.

  Frågor eller redo att beställa? Hör då av er. Kika gärna också närmre på våra referenser där ni kan se installationer vi levererat och monterat tidigare. Välkomna!

  031-990 383
  info@ridhusspeglar.se